mandag den 9. september 2013

Guide: Slet ansøgere

I version 2.0.11 har vil tilføjet en mulighed for at slette flere ansøgere på en gang. Vælg blot de ansøgere du vil slette i checkboksen i venstre side. Vælg derefter Action og Delete for at slette ansøgerne.











Når du har valgt Delete vil en popup besked blive vist hvorfra du skal bekræfte du vil slette ansøgerne. Når du har valgt Delete vil du herefter få en besked om hvor mange ansøgere der er blevet slettet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar